• Miljøledelse og sertifisering til Miljøfyrtårn

Bli Miljøfyrtårn!

For små og mellomstore virksomheter som ennå ikke er godt i gang med bærekraftsarbeidet så er Miljøfyrtårnsertifisering et bra sted å starte.

En sertifisering til Miljøfyrtårn er en enkel og god tilnærming for å sette bærekraftsarbeidet i system.  Da får du også en 3. parts verifisering , noe som blir stadig viktigere i konkurransen om anbud og nye kunder, og for å møte nye krav fra myndigheter.

Som Miljøfyrtårn-bedrift får du hjelp til å iverksette konkrete bærekraftstiltak, som har stor betydning for virksomhetens konkurransekraft og lønnsomhet i årene fremover. 

Green Transformation AS tilbyr to alternative veier til å bli Miljøfyrtårn

a) En skreddersydd prosess for din virksomhet i samarbied med oss som godkjent Miljøfyrtårnkonsulent. Hvor lang tid dette tar er avhengig av kompleksiteten i din virksomhet, og hvor mange bransjekrav du får, men alt fra 2 til 6 måneder er vanlig.  Fordel: Opplegget blir skreddersydd til din bedrift, og du bestemmer selv hvor mye assistanse du ønsker utover minimum.

Ta kontakt med Tove M. Dyblie på 90910890 eller tmd@greentransformation.no for en samtale og et uforpliktende tilbud.

b) Delta på åpent kurs for Miljøfyrtårnsertifisering. Green Transformation arrangerer 2-4 åpne kurs per år avhengig at etterspørsel. Opplegget følger et fastsatt løp over 8 uker hvor vi systematisk går igjennom det du trenger i løpet av kurset. Se nedenfor:

Neste «Bli Miljøfyrtårn» kurs starter sen vår 2024.

Meld din interesse i skjemaet til høyre, så får du beskjed med en gang kurset er satt opp, og får mulighet til å melde deg på før alle andre.

Kurset passer for:

Dette konseptet passer spesielt godt for mindre virksomheter (SMB) som nyter godt av en lavere pris, et strukturert løp fram mot sertifisering, og et felleskap for diskusjon rundt ulike problemstillinger i relasjon til sertifiseringen.

Kursprisen inneholder:

  • Kursene går over 8 uker med 4 nettmøter á 3 timer
  • 4 gruppeveiledninger a 1 time
  • Kursmateriale og maler tilgjengelig i egen kursportal
  • Dynamisk kursportal med chat for dikusjoner, spørsmål og svar
  • 4 timer individuell veiledning etter behov fram mot sertifisering.

For virksomheter som ønsker mer enn 4 timer individuell veiledning – så er det selvsagt mulighet til å organisere dette i tillegg.

Kursmateriale og oppgaver blir gjort tilgjengelig på egen digital kursplatform, og en egen lukket gruppe for spørsmål, tips og diskusjoner.

NB! Max 12 deltagende virksomheter per kurs.

Påmeldingsfrist 24. oktober 2023

Meld din interesse og sikre deg en plass!

Register deg i skjemaet til høyre, så vil du få tilsendt en mer detaljert oversikt over kursdagene, og en enkel avtale. Når avtalen sendes oss i retur med en bekreftelse på at du ønsker å delta, så har du en bindende plass på kurset, og vår forpliktelse til å veilede dere fram til sertifisering.

BONUS ETTER KURS

Delta i Community

Etter kurset vil du bli invitert til et eget community i kursportalen hvor du fortsatt kan diskutere med øvrige kursdeltakere og delta på ulike workshops. Vi vil ha 4 workshops i året a 2 timer. Her vil vi ta opp nyheter og aktuelle inne innenfor miljø- og bærekraft, og tema som DU ønsker å fokusere på. Vi vil også ha en årlig utvidet workshop i forbindelse med den årlige innrapporteringen til Miljøfyrtårn.

Lurer du på noe? Da må du gjerne ta kontakt med Tove Dyblie på telefon 90910890 eller e-post tmd@greentransformation.no

Ja takk, vi er interessert i å delta på kurs for å bli Miljøfyrtårn

1 + 6 = ?

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg