Bli ekspert fasilitator i Sirkulær Økonomi

Circularity Thinking – Sirkulær Økonomi i et system perspektiv

Kort om Programmet

Circularity thinking – Sirkulær Økonomi i et systemperspektiv, er et program med mål om å gi konsulenter, bærekraftsansvarlige og entreprenører ekspertise i å utvikle lønnsomme og effektive sirkulære strategier for egen virksomhet, eller i samarbeid med eksisterende kunder.

Programmet betår av et kurs med 6 moduler,  over 6 uker hvor deltakerne lærer prosess og verktøy for å fasilitere utvikling av sirkulære strategier som er tilpasset den enkelte virksomhet, og den virkeligheten de opererer i. Etter de første 6 ukene vil alle deltakere som består kurset bli invitert til 1 års oppfølging gjennom Alumni hvor vi tilbyr månedlige workshops, diskusjonsgrupper, nyheter med mer.

Hva du kan forvente

Programmet gir deg:

 • Bred kompetanse innen sirkulær økonomi og systemperspektiv
 • Opplæring i konkrete verktøy for å hjelpe egen virksomhet eller kunder med design av effektive og lønnsomme  sirkulære strategier
 • Innsikt i implementering av sirkulære strategier

Fordeler:

 • Bli en mer ettertraktet konsulent i det grønne skiftet
 • Skaff deg flere inntektskilder gjennom spesialisering innen sirkulær økonomi
 • Etter godkjent kurs, får du kursbevis

Programmet inkluderer:

 • 6 live workshops
 • Kursportal kurmateriale og case eksempler
 • Kontortid med live Q&A
 • Interaktivt forum for kommunikasjon og diskusjon med andre deltakere
 • Tilgang til Alumni-nettverk i ett år etter gjennomført kurs

NB! Kun 16 plasser - påmelding er bindende. Programmet starter 6. november 2023

4 + 3 = ?

Hva tidligere deltakere har sagt:

Kurset har vore veldig inspirerande og matnyttig då eg i mitt arbeid med kundane har savna eit verktøy å nytte i prosessarbeidet.

  • Heidi Fossnes Helle, Daglig leder, Rørsla AS

Det er utrolig gøy når en føler at man har oppdaget noe nytt, og kanskje banebrytende for hvordan en kan tenke tjenesteverdikjeder, og hvordan disse kan påvirkes både oppstrøms og nedstrøms.

                Gunn Heidi Wallenius, Seniorrådgiver, Miljøfyrtårnstiftelsen

NESTE PROGRAM STARTER 6. NOVEMBER 2023

KLIKK HER FOR DATOER OG PRAKTISK INFORMASJON

Hvorfor Systemperspektiv?

Kontinuerlig forbedring i små steg er ikke lengre tilstrekkelig om vi skal nå våre miljø- og klimamål. For å møte bærekraftsmålene og klimamålene i tide må vi endre på dagens systemer, vi må tenke sirkulært, og vi må tenke innovasjon i alle ledd. Gjennom dette programmet vil du lære verktøy og metoder for å finne sirkulære strategier som er effektive, lønnsomme og gjennomførbare for en virksomhet.

Programmet arrangeres  i samarbeid med Miljøfyrtårnstiftelsen* og EIT Climate KIC. Kurset er basert på en serie forskningsbaserte verktøy innenfor «Circularity Thinking» som ivaretar systemperspektivet, samt praktiske verktøy for å avdekke konkrete utfordringer og forretningsmuligheter for virksomheter og deres verdikjede.

*Er du allerede godkjent Miljøfyrtårnkonsulent får du guntig pris på kurset.  Se her for påmelding via Miljøfyrtårnstiftelsen. 

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg