Våre tjenester

Kurs og programmer

Skreddersøm eller åpne kurs

 • Vi skreddersyr og leverer kurs, workshops og programmer innenfor våre fagområder på oppdrag fra kunder og samarbeidspartnere.
 • På vår kursplattform kan vi også tilrettelegge for eksisterende kursopplegg for våre samarbeidspartnere, inklusive det alt tekniske og praktiske rundt kursene. Det forutsetter at kursene har kompetanseheving innefor bærekraftig utvikling som formål.
 • Vi arrangerer åpne online kurs og programmer som alle kan delta på.

«A duty of care»

 • «A duty of care» henviser til vårt felles ansvar for å ivareta både økosystemer og mennesker.For oss betyr det også at det viktig å ivareta våre kunder og kursdeltakere på en god måte. Derfor er våre kurs designet for å gi deg størst mulig suksess med det materialet og de verktøyene du lærer om i kurset.
  • Alle våre kurs er nettbasert slik at det spiller ingen rolle hvor du er i landet for å delta.
  • Alle våre kurs er basert på live online workhops, med diskusjoner, gruppearbeid og praktisering av materialet i kurset. Vi lærer mye av andres innspill og refleksjoner, og derfor er dialog , samarbeid og praktisk trening i å ta i bruk materialet en viktig del av kurset for å gjøre materialet levende og tilgjengelig for deg.
  • Alle våre kurs er bygd på en egen privat kursplatform hvor du har tilgang til alt kursmateriale, caseeksempler, maler, tileggsmateriale,  diskusjonsgrupper og chat. Du vil ha tilgang til dette også etter at kurset er over.
  • Du får alltid kursbevis om du fullfører kurset.
  • Etter endt og bestått kurs vil du få mulighet for videre oppfølging  i en egen Alumni gruppe i vårt online community.   Vi vet at oppfølging og støtte fra andre er verdifult for å sette ny læring ut i livet. Gruppen vil ha jevnlige tematiske webinarer, og workshops for spørsmål, svar og diskusjon rundt problemstillinger du lurer på. Denne gruppen er helt privat og reklamefri.

  Våre kursledere kjennetegnes ved lang fartstid og solid kompetanse innenfor for sitt felt

Sirkulær Økonomi

Circularity thinking med et system perpektiv: Utdannelse for konsulenter og fasilitatorer i bruk av Circularity Thinking verktøyene for å fasiliterer innovasjons og omstillingsprosesser for mer sirkulære virksomheter.  Les mer her

Sirkulær økonomi for SMB bedrifter: Et 2 dagers kurs med innføring i sirkulær økonomi rettet mot små og mellomstore virksomheter. Les mer her

Bli Miljøfyrtårn

Neste kurs – sen vår 2024 – Les mer her

Vår Rådgivning

Vår rådgivning starter med en uforpliktende samtale om dine behov. I denne samtalen blir vi enige om hvordan vi best kan hjelpe deg, og hvor mye involvering du ønsker fra oss.

 • Timebasert rådgivning for deg som ønsker å gå i dybden, eller som ønsker at vi skal ivareta en bestemt oppgave over tid.
 • Prosess basert rådgivning for deg som har et visst mål du ønsker å oppnå eller en viss prosess du ønsker å gjennomføre. Vi blir enige om prosess og tidsramme, og hvor mye du ønsker å gjøre selv, og hva vi skal gjøre.
 • Mentorpakke – for deg som ønsker å gjøre det meste selv, men ønsker litt veiledning og støtte på veien. Vi avtaler et visst antall timer innenfor en tidsramme som passer deg.
 • Hvis du trenger spisskompetanse eller ekspertise på områder vi ikke umiddelbart kan dekke, så hjelper vi deg selvsagt med å finne noen gjennom våre nettverk.

Les mer om vår rådgivning her

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg